DENTS RECTES DE FORMA NATURAL

Dents rectes i assimetria dental de forma natural

Per que les dents creixin correctes, és necessari que el teu crani estigui perfectement desemvolupat. Així doncs un bon maxil.lar, una bona mandíbula, juntament amb les cervicals i la resta de la postura corporal són necessaris per que les dents facin el seu procés natural de creixement sense interferències.

Amb la TERAPIA NEUROMIOFUNCIONAL (TNMF-Cranimandibular) o pots aconseguir

Una bon desemvolupament cranial i una correcte oclusió de la boca permet una bona alineació de les dents.

Què és la TNMF?

La TNMF serveix per acompanyar el correcte creixement cranial, mandibular i facial del nens, des d’una bona funció dels musculs, la llengua, la respiració i deglució, juntament amb la postura corporal.

Quin és l’objectiu?

El correcte desemvolupament del maxil.lar i de la mandíbula, del nen per tenir una bona oclusió i alineació de les dents en relació al crani i a les cervicals. Corregint els mals hàbits orals, desemvolupar els maxil.lars, la mandíbula, Tenir un correcte creixement crani-facial i posicionament de les cervicals.

Com es realitza?

Mitjançant tècniques manuals molt suaus de la fisioteràpia, osteopatia i amb l’ajuda d’un accessori intraoral que es duu durant les nits.

Ajudem al nen a respirar correctement pel nas, fer una correcte deglució, un bon descans de la llengua, mantenir els llavis junts, un bon alineament cervical amb el crani i la resta de la colunma.

Què s’aconsegueix?

Els mals hàbits orals son molt comuns en la població infantil, com són la respiració oral, la impressió de la llengua contra les dents anteriors en el moment de la deglució, no tenir els llavis segellats, aquest fets fan que no hi hagi un bon creixement del maxil.lar i la mandíbula amb el conseqüent problema de la mala oclusió i la incorrecte alineació dental.

Un tractament preventiu anirà dirigit a modificar les causes que poden generar un desequilibri cranimandibular.

Generar un estímul Neuromiofuncional que facilita l’alliberació de les restriccions musculars que limitant el bon desemvolupament dels ossos del crani, mandíbula, cervicals i per tant el correcte alineament de les dents de forma natural.

A qui va adreçat?

El tractament va adreçat especialmente els nens i nenes de 5 a 15 anys que estàn en fase de creixement i els adults amb alguns problemes concrets de bruxisme, dolor a l’articulació temporomandibular, roncs, dolors musculars cranials i cervicals.

 

Els beneficis d’una bona prevenció amb la mínima intervenció de forma natural, són l’èxit de gaudir d’una bona estructura dental i cranifacial pel futur.