ACUPUNTURA

L’acupuntura és una pràctica mil·lenària que constitueix una part important de la medicina tradicional xinesa. Forma part de les teràpies que avui anomenem complementàries i és àmpliament eficaç en el tractament i prevenció de tot tipus de malalties.
Basa els seus principis en una perspectiva més natural i pot ser entesa com una teràpia tova o innòcua perquè no presenta quasi contraindicacions i no té efectes secundaris.

L’acupuntura es realitza mitjançant l’aplicació d’unes agulles molt fines en diferents part del cos i així s’equilibra l’energia (anomenada QI) que recorre el nostre organisme a través d’uns meridians, per tal de restablir el bon funcionament de tots els òrgans.

Els problemes que amb més freqüència presenten els pacients que vénen a la consulta són entre d’altres: lumbàlgies, hèrnies discals, ciàtiques, mals d’esquena en general, mareigs, vertígens, migranyes i altres trastorns orgànics, fibromialgia, ansietat, angoixa, insomni, restrenyiment, al·lèrgies, asma, paràlisi, addiccions, obesitat, alteracions menstruals… No obstant qualsevol patologia pot ser tractada amb acupuntura.

Tornar al catàleg de Serveis

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.