ACUPUNTURA

L’acupuntura és una pràctica mil·lenària que constitueix una part important de la medicina tradicional xinesa. Forma part de les teràpies que avui anomenem complementàries i és àmpliament eficaç en el tractament i prevenció de tot tipus de malalties.
Basa els seus principis en una perspectiva més natural i pot ser entesa com una teràpia tova o innòcua perquè no presenta quasi contraindicacions i no té efectes secundaris.

L’acupuntura es realitza mitjançant l’aplicació d’unes agulles molt fines en diferents part del cos i així s’equilibra l’energia (anomenada QI) que recorre el nostre organisme a través d’uns meridians, per tal de restablir el bon funcionament de tots els òrgans.

Els problemes que amb més freqüència presenten els pacients que vénen a la consulta són entre d’altres: lumbàlgies, hèrnies discals, ciàtiques, mals d’esquena en general, mareigs, vertígens, migranyes i altres trastorns orgànics, fibromialgia, ansietat, angoixa, insomni, restrenyiment, al·lèrgies, asma, paràlisi, addiccions, obesitat, alteracions menstruals… No obstant qualsevol patologia pot ser tractada amb acupuntura.

Tornar al catàleg de Serveis