El Centre Terapèutic JM Charles

L’amor va ser el que va fer néixer el Centre terapèutic JM Charles, un lloc on poder oferir un servei de qualitat per cuidar la salut d’una forma  integral. Un espai acollidor per el creixement personal, on es dona importància al desenvolupament de les capacitats per tenir més vitalitat i benestar.

Al centre tractem persones que pateixen diverses patologies, des de les més comuns, com les lumbàlgies, fins a altres que no ho són tant, com hipertiroïdismes, passant per casos de vertigen, mals de cap, insomni, obesitat, infertilitat, esquinços, fibromiàlgia i moltes altres. Durant els transcurs d’aquest temps hi ha hagut una mica de tot, des d’aquells pacients que han guarit del seu problema fins altres que han manifestat millora en la seva qualitat de vida.

Tant mateix m’agradaria comentar que en tots els casos que he atès he intentat que els pacients que tractava es fessin responsables i conscients del seu problema. La malaltia apareixia com quelcom que no els pertanyia, essent extern al seu cos. Era una situació de la qual s’havien de desfer, ja que pensaven que no formava part d’ells. Però res més lluny de la realitat, cada cop que realitzem una acció, un acte, tenim una emoció o simplement realitzem un pensament, això té una repercussió en les nostres vides, que s’anirà forjant en la nostra memòria i farà que siguem el que som. Com a terapeuta, haver pogut contribuir d’una manera positiva en el desenvolupament personal dels meus pacients em fa continuar endavant amb il·lusió i energia. – Josep Maria Charles Vallcanera | Director del centre

Els nostres professionals

Please specify image url

Josep Maria Charles Vallcanera

Fisioterapeuta, Acupuntor i Director del centre
Please specify image url

Anna Jané Camps

Fisioterapeuta, Osteòpta i responsable de l'Espai Dona

Contacta amb nosaltres

Centre terapèutic JM Charles
Riera i Penya, 58
08358 Arenys de Munt

655 630 086

info@jmcharles.cat

On som?

El Centre de Fisioteràpia JM Charles es troba a Arenys de Munt, a la comarca del Maresme dins la província de Barcelona. A la Rambla Riera i Penya número 58, planta baixa.

La Rambla Riera i Penya és el nom que agafa la carretera que va de Arenys de Mar a Sant Celoni al seu pas per l’entrada d’Arenys de Munt.

Com arribar?

En tren i autobús: A l’estació de tren de Rodalies Renfe d’Arenys de Mar agafeu l’autobús que va a Arenys de Munt, que et deixarà a la mateixa Rambla Riera i Penya d’Arenys de Munt.

En cotxe: Arribareu a Arenys de Munt per la C-32 (autopista del Maresme) i agafeu la sortida número 111 venint de Girona i la número 109 venint de Barcelona. Arribareu a la carretera C61 (antiga B511) de Sant Celoni i agafeu en direcció Arenys de Munt fins arribar a Rambla Riera i Penya, que és el nom de la carretera a l’inicia del poble abans d’entrar a la riera.