QUÈ ÉS ESPAI DONA?

Dins el Centre Terapèutic JM Charles hem volgut engegar el projecte Espai Dona per orientar totes aquelles dones i mares que ho necessitin per tal d’acompanyar-les, ajudar-les i tractar-les amb les diferents tècniques i disciplines que s’ofereixen al centre.

Totes les dones hauríem de fer un seguiment a nivell de fisioteràpia uroginecològica i hauríem de saber on adreçar-nos si al llarg de la nostra vida ens sorgeix algun problema a aquest nivell.

Hem de tenir clar que pel simple fet de ser dones tenim més vulnerabilitat a patir certs problemes amb el nostre sòl pelvià.  Està a les nostres mans tenir-ne cura. Sobretot aquest seguiment es fa més necessari al voltant de la maternitat i en la menopausa.

Durant l’embaràs acostumem a tenir un bon seguiment amb el/la metge Ginecòleg i/o la llevadora. És interessant incloure la figura del Fisioterapeuta especialitzat en uroginecologia en el procés de la maternitat per poder fer un treball de prevenció, tractament i recuperació.

El fet de no saber on anar a tractar-nos o els tabús que hi ha a aquest nivell ens frena i fa que ja no anem a consultar per aquella incomoditat, molèstia o dolor. A més la societat acostuma a normalitzar moltes disfuncions que les dones patim en aquest nivell… Amb el temps acostuma a fer-se crònic i sovint a empitjorar (quan tractat a temps podria tenir una gran millora o solució).

Fins que no s’impulsi aquesta prevenció i tractaments des de la sanitat pública, haurem de seguir sent les mares/dones les que ens moguem, ja sigui per mútues o serveis privats, per estar millor. Des de la fisioteràpia, osteopatia, acupuntura es pot ajudar molt en la majoria de casos. Però encara sovint no fem el pas i ens resignem a acceptar el que ens passa sense posar remei.

Per aquests motius al centre destinem aquest espai especialitzat, amb l’intenció clara de donar aquest suport i i informació suficient perquè moltes dones no acceptin patir disfuncions com alguna cosa “normal” i sàpiguen que aquí oferim aquest tractament i rehabilitació.

Tornar al catàleg de Serveis

 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.