NORDIC WALKING

El Nordic Walking o Marxa Nòrdica és una de les maneres més fàcils d’activar el cos. Consisteix en caminar amb bastons, permetent realitzar una de les activitats físiques més saludables, ja que el moviment arriba a totes les parts del cos millorant  així la qualitat de vida de les persones que ho practiquen.

El Nordic Walking és apte per  a tothom, per a qualsevol persona que vulgui  fer salut i millorar l’estat físic i mental. Consisteix en caminar amb bastons especials utilitzant una tècnica anomenada.

El Nordic Walking és més efectiu que caminar sense bastons, disminueix la sobrecarrega a les articulacions, treballa el 90% de la musculatura del cos,  millora la resistència, es cremen  greixos, equilibra el cos i la ment, augmenta l’autoestima, millora la resistència, enforteix el sistema immunitari, millora el sistema cardiovascular, elimina l’estrès, és divertit, permet gaudir de la natura i d’un temps de desconnexió.

Per la pràctica del Nordic Walking només es necessita calçat i roba còmode per caminar i uns bastons especials adaptats a cada persona. Es pot practicar sol o en grup en qualsevol època de l’any, tan si plou com si fa sol, ja sigui de dia o de nit.  Consulta’ns

 

Tornar al catàleg de Serveis

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.