OSTEOPATIA UROGINECOLÒGICA

EN QUINS PROBLEMES URO-GINECOLÒGICS POT L’OSTEOPATIA AJUDAR AL PACIENT?

  • Problemes musculars a nivell del sòl pèlvic: espasmes, contractures, hipertonies,…
  • Problemes lligamentaris
  • Cicatrius o adherències post quirúrgiques
  • Problemes per concebre l’embaràs
  • Restrenyiment, incontinències, Infeccions de repetició, dolors al coit, dolors de regla, dolors pèlvics crònics, hemorroides…
  • Molèsties durant l’embaràs: cremor d’estòmac, reflux, nàusees, mal d’esquena, ciàtica,..

Moltes d’aquestes disfuncions uro-ginecològiques poden ser degudes a alteracions estructurals, de la postura o com a reflex de disfuncions a nivell vertebral i visceral. Quan són d’orígen funcional tenen molt bona resposta amb el tractament osteopàtic.

 

ÉS INTERESSANT EL TRACTAMENT OSTEOPÀTIC DURANT L’EMBARÀS?

Sí. Durant l’embaràs el cos ha d’adaptar-se a nombrosos canvis (hormonals, pes, emocionals,…) adaptant també la postura al pes del nadó que està gestant. És a partir del 5è mes quan freqüentment apareixen dolors vertebrals, púbics, lumbars, ciàtica, sacroilíacs i toràcics reflex d’aquests canvis.

L’osteòpata valorarà a la pacient embarassada analitzant bé la postura i línees de gravetat modificades per detectar les zones que estan patint un estrés mecànic que sovint són la causa d’aquesta simptomatologia tant present en moltes embarassades.

El tractament osteopatic a l’embarassada ajuda al cos a adaptar-se millor a aquests canvis naturals que suposa l’embaràs i el part.

El tractament osteopatic durant les últimes setmanes de gestació ajudarà a resoldre disfuncions mecàniques i estructurals de pelvis i columna lumbar per ajudar al nadó a encaixar-se millor i trobar més fàcil el canal de part.

 

ÉS INTERESSANT EL TRACTAMENT OSTEOPÀTIC EN EL POST PART?

Sí. Després del part el cos ha de tornar a adaptar-se a la nova situació . La postura tornarà a canviar i és important fer una revisió osteopàtica per assegurar que la columna, pelvis i costelles estan retornant a la seva posició normal.

En ocasions la tensió que ha tingut que suportar la mare durant el part pot generar lesions mecàniques i/o estructurals que poden predisposar a futures disfuncions sexuals, incontinències, molèsties… detectant aquestes disfuncions funcionals a temps podem resoldre-les i evitar la seva instauració i futures complicacions.

Cal afegir que amb la nova maternitat i lactància, és comú sentir dolor a la part mitja alta de l’esquena i lumbars (molts cops a causa de males postures durant l’alletament del nadó o mals hàbits posturals a l’hora de tenir-ne cura). El tractament osteopàtic d’aquestes zones pot alleugerir la incomoditat.

L’osteòpata et podrà aconsellar les millors postures tant per donar el pit, com per dormir i per a la resta de les activitats diàries.

Us informem que la nostra osteòpata és assessora de lactància materna, per qualsevol dubte o qüestió relacionada amb la lactància del teu nadó no dubtis en consultar-li.

 

PROPOSTA DE TRACTAMENT MITJANÇANT OSTEOPATIA DURANT L’EMBARÀS:

Us recomanem que es faci un seguiment osteopàtic durant l’embaràs (a partir del 2n- 3r trimestre) i en el post part (després de la quarantena).

Recomanem que parleu amb l’osteòpata perquè després de la primera visita us orienti per la periodicitat de les sessions valorant el vostre cas individual i us recomani si necessiteu algun altre tipus de tractament o rehabilitació.

Tornar al catàleg de Serveis

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.